nlenfr
Verzend via FacebookVerzend via Google PlusVerzend via Twitter

Kaas komt overal vandaan. We halen ze voor u vanuit de Noord Hollandse polder tot aan de Belgische grens, waaronder ook een speciaal assortiment boerenkazen die ambachtelijk zijn bereid. Maar ook uit bijna alle Europese landen zoals hele speciale kaasjes die als het ware maar op 1 plaats in bijv. Zwitserland worden gemaakt.
Al deze heerlijke kazen / kaasjes vindt u smaakvol gepresenteerd en perfect op smaak gebracht in onze kaasspeciaalzaak.

Ook onze tapas en salades bieden veel mogelijkheden om uw slacouvert feestelijk te garneren, een borrelmoment mee op te frissen of op andere wijzen te verwerken in heerlijke gerechten of om party's mee op te luisteren.

Bijpassende wijnen bij al die heerlijkheden mogen natuurlijk niet ontbreken. We hebben een passend assortiment voor u geselecteerd in diverse rode, witte en rosé varianten met Prosecco en Port voor diverse (speciale) gelegenheden.

Vleeswaren, Charcuterieën en worstsoorten zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij Gewoon Kaas; Vakkundig en vers voor u gesneden. Ook heerlijke verse patés en grillworsten zijn verkrijgbaar.

Kortom, voor lekkere producten, weet u ons nu te vinden .... !


Een klein aantal producten maken wij zelf of betrekken wij direct vanaf de producent. Dit zijn jams, diverse soorten honing en mosterd

Een kleine greep uit deze artikelen:
Huisgemaakte Jam met 50% minder suiker. huisgemaakte jam
Pure Honing uit Vinkeveen sam 0108
Pure Honingmosterd grof & fijn. mostert honing